Десета Национална Конференция

Десета национална конференция
Здравейте, приятели!

Екипът на ClassBuddy и Envision Ви кани на Десета национална конференция „Енвижън“, която ще се проведе онлайн на 09.09.2022 г. от 9:00ч. и ще бъде с продължителност около час и половина.
🦙🦙🦙

След 2 години прекъсване искахме да подновим традицията и работим по организацията на годишната конференция, където се зародиха толкова прекрасни идеи и приятелства.

За съжаление заради ситуацията с Covid няма да бъде практично да организираме събитието в традиционния му формат. За да сме сигурни, че ще ни е комфортно и щастливо, решихме тази година конференцията да бъде в хибриден формат.

Какво означава това?


Ще имаме презентации, както всяка година, които ще излъчим онлайн. Но ще бъде по-хубаво да можем да се съберем заедно и на живо, макар и в по-малки групи. Всеки от Вас, който има желание, може да събере свои съмишленици в училището, в което работи или на друго място, откъдето заедно да се включите в конференцията.

Ще Ви разкажем повече за новия ни продукт ClassBuddy и ще Ви покажем най-новата версия на Енвижън с мишки! Всеки участник ще получи и сертификат за участие.

🦙🦙🦙

Запишете се за предстоящата конференция на следния линк: https://www.nimero.com/conference2022/register

Нямаме търпение да се видим отново, дори и виртуално!

1 thought on “Десета Национална Конференция”

  1. Pingback: 11. Национална Конференция "Енвижън" - Блогът на Classbuddy

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *